info@kisalfoldiaszc.hu
Tanterem, villámkód
Belépés
Kezdőlap
Tananyag kereső
Kapcsolat
Kezdőlap
2. Hagyományos élelmiszerek készítése
Foglalkozás részletei
Belépés a foglalkozásba
Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Szerző:
Gazdag Andrea; Gyurovics Edina
Témakörök:
Nincs
Elem címe:
2.2. Tejtermelő őshonos, ill. régi magyar állatfajok, -fajták
Szerző:
Gazdag Andrea; Gyurovics Edina
Típus:
PowerPoint
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
2.3. Tej és tejfeldolgozási termékek - videó
Szerző:
Nyerges Dániel
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
2.4. Hogyan készítsünk házi sajtot? - videó
Szerző:
Dudás Bertalan
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
2.5. Recept - Házi sajt
Szerző:
Gazdag Andrea; Gyurovics Edina
Típus:
PDF
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
2.6. Hogyan készül a hagyományos házi kolbász? - videó
Szerző:
Petry Carne și Mezeluri
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
2.7. Recept - Házi kolbász
Szerző:
Gazdag Andrea; Gyurovics Edina
Típus:
PDF
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
2.8. Paleo kenyér - videó
Szerző:
monitorkeszthely
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
2.9. Recept - Házi kenyér
Szerző:
Gazdag Andrea; Gyurovics Edina
Típus:
PDF
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás: