Név: Húsipari Hungarikum - Feladatok az alapanyagok mennyiségének meghatározásához

Húsipari Hungarikum - Feladatok az alapanyagok mennyiségének meghatározásához
 Elérhető
Általános adatok
Típus:    PDF
Szerző: Szécsi Ildikó
Témakörök:  Nincs

Leírás:

2. mappa.

Ebben rejtjük el az alapanyagok mennyiségének meghatározásához szükséges feladatokat. Különböző rejtvényeket kell megfejteni, amlyekből megkapják az eredményeket.

Összesen 20 féle hozzávalót tartalmaz a dokumentáció, amelyből 10 db alapanyag mennyiségét kell meghatározni. (ez a 10 alapanyag a "A termék meghatározása" című feladat megfejtéséből derül ki).

Lejátszás
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 07. évfolyam, 08. évfolyam
Helyszín: tanterem
Nehézség: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szerző: Szécsi Ildikó