Tulajdonságok | |
---|---|
Tananyag típusa és iskolafokozat*: |
|
Szerző*: |
|
Ajánlott évfolyam*: | 09. évfolyam |
Ajánlott létszám*: |
|
Időkeret*: | 11-20 tanóra |
Helyszín: | tanműhely |
Nehézség*: | könnyű (minden tanuló számára teljesítető, még az átlag alattiak számára is) |
Kompetenciák*: |
|
Tananyagfejlesztő intézménye*: | Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium |
Ágazat*: |
|
Pályázat: | GINOP-6.2.3 |
A tananyag feldolgozása során a tanulók megismerik az alapvető élelmiszer-nyersanyagokat, megtanulják, gyakorolják a mérőeszközök használatát, és különböző ételeket készítenek, kóstolnak.