| Tulajdonságok | |
|---|---|
| Tananyag típusa és iskolafokozat*: |
|
| Szerző*: |
|
| Ajánlott évfolyam*: | 09. évfolyam |
| Ajánlott létszám*: |
|
| Időkeret*: | 11-20 tanóra |
| Helyszín: | tanműhely |
| Nehézség*: | könnyű (minden tanuló számára teljesítető, még az átlag alattiak számára is) |
| Kompetenciák*: |
|
| Tananyagfejlesztő intézménye*: | Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium |
| Ágazat*: |
|
| Pályázat: | GINOP-6.2.3 |
A tananyag feldolgozása során a tanulók megismerik az alapvető élelmiszer-nyersanyagokat, megtanulják, gyakorolják a mérőeszközök használatát, és különböző ételeket készítenek, kóstolnak.