| Tulajdonságok | |
|---|---|
| Tananyag típusa és iskolafokozat*: |
|
| Szerző*: | Nagy Krisztina |
| Ajánlott évfolyam*: | 10. évfolyam |
| Ajánlott létszám*: | kiscsoport (maximum 15 fő) |
| Időkeret*: | 6-10 tanóra |
| Nehézség*: | közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól) |
| Kompetenciák*: |
|
| Tananyagfejlesztő intézménye*: | Kisalföldi Szakképzési Centrum, Batthyany Lajos Szakképző Iskola és Kollégium |
| Ágazat*: |
|
| Szakmai elméleti tantárgy: | minőségbiztosítás |
| Pályázat: | GINOP-6.2.7 |
A minőségbiztosítás fogalomrendszerének előkészítése: veszélyeztetett anyagok, allergének összefoglalása, NÉBIH honlapjának használata, napi aktuális problémák megmutatása az élelmiszerbiztonságban. A HACCP fogalomrendszerének előkészítése található a tananyagban lapozható diákkal, IKT feladatokkal és egy hangos előadással egybekötve.