Tulajdonságok | |
---|---|
Tananyag típusa és iskolafokozat*: |
|
Szerző*: | Nagy Krisztina |
Ajánlott évfolyam*: | 10. évfolyam |
Ajánlott létszám*: | kiscsoport (maximum 15 fő) |
Időkeret*: | 6-10 tanóra |
Nehézség*: | közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól) |
Kompetenciák*: |
|
Tananyagfejlesztő intézménye*: | Kisalföldi Szakképzési Centrum, Batthyany Lajos Szakképző Iskola és Kollégium |
Ágazat*: |
|
Szakmai elméleti tantárgy: | minőségbiztosítás |
Pályázat: | GINOP-6.2.7 |
A minőségbiztosítás fogalomrendszerének előkészítése: veszélyeztetett anyagok, allergének összefoglalása, NÉBIH honlapjának használata, napi aktuális problémák megmutatása az élelmiszerbiztonságban. A HACCP fogalomrendszerének előkészítése található a tananyagban lapozható diákkal, IKT feladatokkal és egy hangos előadással egybekötve.