info@kisalfoldiaszc.hu
Tanterem, villámkód
Belépés
Kezdőlap
Tananyag kereső
Kapcsolat
Kezdőlap
<
A biztonságos élelmiszer előállításának üzemi gyakorlata, a HACCP alapjai
HACCP kézikönyv űrlapok
Foglalkozás részletei
Belépés a foglalkozásba
Elérhető
Általános adatok
Témakörök:
A biztonságos élelmiszer előállításának üzemi gyakorlata, a HACCP alapjai
Rövid leírás:
Letölthető mellékletek
Elem címe:
HACCP M.02
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
HACCP M.05.
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
HACCP M.06.
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
HACCP M.07.
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
HACCP M.08.
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
HACCP M.10.
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
HACCP M.12.
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
HACCP M.16.
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Hőmérséklet ellenőrzési napló
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Karbantartási napló/lap
Szerző:
Típus:
WORD
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás: