A biztonságos élelmiszer előállításának üzemi gyakorlata, a HACCP alapjai

Tulajdonságok
Tananyag típusa és iskolafokozat*:
  • élménypedagógia
  • feladatgyűjtemény
  • technikum
  • szakképző iskola
Szerző*: Nagy Krisztina
Ajánlott évfolyam*:
  • 10. évfolyam
  • 11. évfolyam
  • 12. évfolyam
Ajánlott létszám*:
  • kiscsoport (maximum 15 fő)
  • nagycsoport (teljes osztály)
Időkeret*: 6-10 tanóra
Nehézség*: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Kompetenciák*:
  • Digitális kompetencia
  • Szakmai követelményrendszerből kivett kompetenciák
Tananyagfejlesztő intézménye*: Kisalföldi Szakképzési Centrum, Batthyany Lajos Szakképző Iskola és Kollégium
Ágazat*:
  • Élelmiszeripar
  • Turizmus-vendéglátás
Szakmai elméleti tantárgy: Minőségbiztosítás
Pályázat: GINOP-6.2.7

A minőségbiztosítás előkészítése, alapjainak megtanulása, a teljes 10. osztályos minőségbiztosítás tantárgy elméleti anyagának összefoglalása lapozgatható oldalakkal, IKT feladatokkal, hanggal ellátott elméleti összefoglalóval, valamint a HACCP-ben használatos legfontosabb űrlapokkal.

A tananyag elemei