Név: "Napóleon tortája" - a tananyag részletes leírása

"Napóleon tortája" - a tananyag részletes leírása
 Elérhető
Általános adatok
Típus:    PDF
Szerző: Cseri Tamásné
Témakörök: "Napóleon tortája"

Leírás:

Tematikus szabadulószoba, élménypedagógia, szakmai érzékenyítés

Az iskolánkban tanított pék-cukrász szakmához kapcsolódó szabadulószoba. A szabadulószoba lényege, hogy nem feltételez semmilyen előismeretet a szakmával kapcsolatban. Általános iskolai alapkompetencia szükséges hozzá. A feladatok elmélyítésével alkalmas szakmai ismeretek fejlesztésére is. A feladatoknál a legfontosabb elem a szövegértés. Segíti a hatékony csoportmunka kialakulását, fejlesztését.

Elsősorban nyílt napokra, szakmák éjszakája, akár külső rendezvényre is alkalmas, ahol az iskola által tanított szakmák játékos bemutatása lehet cél.

Lejátszás
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 07. évfolyam, 08. évfolyam, 09. évfolyam, 10. évfolyam, 11. évfolyam, 12. évfolyam, 13. évfolyam
Helyszín: egyéb, és pedig:, tanterem
Nehézség: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szakmai elméleti tantárgy: pék-cukrász
Szerző: Cseri Tamásné