Név: Étkezési szalonnafélék

Étkezési szalonnafélék
 Elérhető
Általános adatok
Típus:    PDF
Szerző: Szécsi Ildikó - Végh István

Leírás:

Étkezési szalonnafélék gyártása (szakmai elmélet és gyakorlat összekapcsolása)

Az étkezési szalonnafélék a húsipar által gyártott és keresett termékek. A tanulók megismerkednek a termékcsoport belüli csoportosításokkal, a különböző testtájakról nyert nyersanyag feldolgozhatóságával, annak műveleteivel és az elkészült termékek minőségi jellemzőivel. Ezen ismeretek birtokában képesek lesznek a technológiai folyamatok gyakorlati alkalmazására és megfelelő minőségű késztermék gyártására.

Lejátszás
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 11. évfolyam
Helyszín: tanműhely, tanterem
Nehézség: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szakmai elméleti tantárgy: Húsipari technológia
Szerző: Szécsi Ildikó - Végh István